Beställ inom
Vi skickar idag

Jag åkte till Norge för att dö : en pilgrims resa mot frälsning med en kurs i mirakler

I samband med en väldigt djup mittlivskris bestämde sig Per Berglund för att det fick vara nog. Då åkte han till Norge för att dö. De kloka tankar han delar med sig av är hämtade ur hans egen livserfarenhet och hans omfattande studier av boken En kurs i mirakler, vars tankesystem lär oss hur vi ska finna mening, och hur vi ska tänka för att läka oss själva och bli lyckliga.
Lagerstatus: I lager
329 kr

I samband med en djup mittlivskris, i vilken hans båda föräldrar hade avlidit och en tragisk skilsmässa hade berövat honom hans yngsta dotter, bestämde sig Per Berglund för att det fick vara nog. Han ville inte vara kvar på jorden längre och bestämde sig för att åka till Norge för att dö.

Under en månads tid får vi följa honom i en dramatisk resa från mörker till ljus; en inre och yttre resa som innehåller många insikter och goda livsråd. Det är en berättelse som berör och som vi alla känner igen oss i. De kloka tankar han delar med sig av är hämtade ur hans egen livserfarenhet och hans omfattande studier av boken En kurs i mirakler, vars tankesystem lär oss hur vi ska finna mening, och hur vi ska tänka för att läka oss själva och bli lyckliga.

Specifikationer
Mått 180 x 250 x 35 mm
Illustratör Björn Sönne
Författare Per Berglund
Sidantal 398
Utgiven 2022-04-15
Språk Svenska
Mediatyp Inbunden
Artikelkod 93523
Vikt 774 g
Förlag Real People Publishing c/o Frired