Beställ inom
Vi skickar idag

Juveler av visdom från Eileen Caddy

Under många år har människor litat till Eileen Caddys enkla budskap om tro, kärlek och stillhet i sina meditationer. Det är nu över 40 år sedan Eileen började ta emot personlig vägledning från en 'stilla, liten röst' i sitt inre, en källa hon kallade 'Gud inom sig'. Från och med den dagen levde hon inte bara sitt personliga liv efter den inre vägledningen, utan fungerade även som ett instr
Lagerstatus: I lager
139 kr
99 kr

Under många år har människor litat till Eileen Caddys enkla budskap om tro, kärlek och stillhet i sina meditationer.

Det är nu över 40 år sedan Eileen började ta emot personlig vägledning från en ‘stilla, liten röst’ i sitt inre, en källa hon kallade ‘Gud inom sig’. Från och med den dagen levde hon inte bara sitt personliga liv efter den inre vägledningen, utan fungerade även som ett instrument vad gällde skapandet av det internationellt kända andliga samhället Findhorns Stiftelse i norra Skottland.

Eileen insåg att hennes roll var att hjälpa andra att vända sig inåt för att finna sin inre vägledning, och hennes skrifter återspeglar denna uppmuntran till oss alla. Denna evighetskalender för med sig inspirerande och praktiska budskap från hennes mycket älskade bok Att Öppna Inre Dörrar. De vänder sig till alla som ger sig ut på resan att finna sitt inre själv och sin andliga sanning.

Eileen Caddy har fått en utmärkelse av Englands drottning och hennes böcker har översatts internationellt till mer än 30 olika språk.

Specifikationer
Vikt 505 g
Mått 156 x 156 x 45 mm
Språk Svenska
Mediatyp Spiral
Författare Eileen, Caddy
Utgiven 2009-10-01
Förlag Regnbågsförlaget AB
Sidantal 366
Artikelkod 76048
Kunder som köpte denna köpte också