Beställ inom
Vi skickar måndag

Kliva in i det okända

Tobias Ahlberg kom att uppleva en mycket kraftfull spirituell upplevelse redan första gången han provade på att meditera. En upplevelse som kom att hålla i sig i en hel vecka innan den slutligen ebbade ut. Efter år av depression fick han nu plötsligt uppleva ett tillstånd fylld med en obeskrivbar villkorslös kärlek och uppskattning till livet. Upplevelsen visade honom att det fanns något
Lagerstatus: I lager
129 kr
Tobias Ahlberg kom att uppleva en mycket kraftfull spirituell upplevelse redan första gången han provade på att meditera. En upplevelse som kom att hålla i sig i en hel vecka innan den slutligen ebbade ut. Efter år av depression fick han nu plötsligt uppleva ett tillstånd fylld med en obeskrivbar villkorslös kärlek och uppskattning till livet.

Upplevelsen visade honom att det fanns något bortom det fysiska, något mer verkligt och äkta än något annat han tidigare upplevt. Frågan var bara hur han skulle kunna hitta tillbaka till detta tillstånd igen?

Utan spirituella förkunskaper började han ett sökande. Han visste att han var tvungen att hitta tillbaka till och förstå det han upplevt. Detta sökande skulle leda honom in på en resa full av mysterier, oförklarliga upplevelser och visa honom vägen till sanningen om livets gåta.

Hans orubbliga vilja att till varje pris få svar drev honom till att våga ta steget att kasta sig in i en främmande värld. En värld få människor besökt eller ens vet att den existerar. Beslutet skulle komma att förändra hans liv fullständigt. I det okända fann han det han sökte efter, men insåg också att detta bara var början på något han inte ens i sin vildaste fantasi kunnat drömma om. Följ här med på hans spännande resa in i det okända.
Specifikationer
Språk Svenska
Utgiven 2016-10-20
Artikelkod 9789198198478
Sidantal 199
Förlag Maldorma HB
Mediatyp Storpocket
Författare Tobias Ahlberg
Mått 140 x 215 x 10 mm
Vikt 257 g