Beställ inom
Vi skickar måndag

Konsten att vara självsnäll : Din väg till kroppsfred och själsfrid

Hur kan vi sluta fred med vår inre kritiker? Vi vet i dag att vägen till en hållbar inre och yttre hälsa inte växer fram ur hård disciplin, utan genom att vi är snälla och omtänksamma mot oss själva. Maria Helander skriver här om sina egna erfarenheter av att försöka ha större omsorg om sig själv, men vi får också möta forskare och många andra som delar med sig av sin kunskap om självsnällhet.<
Lagerstatus: I lager
259 kr
179 kr

Hur kan vi sluta fred med vår inre kritiker? Vi vet i dag att vägen till en hållbar inre och yttre hälsa inte växer fram ur hård disciplin, utan genom att vi är snälla och omtänksamma mot oss själva. Maria Helander skriver här om sina egna erfarenheter av att försöka ha större omsorg om sig själv, men vi får också möta forskare och många andra som delar med sig av sin kunskap om självsnällhet.

Tre verktyg följer dig genom boken: medveten närvaro, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) och självmedkänsla. Du hittar även övningar som hjälper dig att reflektera över och landa i det som tas upp i varje kapitel.

Specifikationer
Språk Svenska
Utgiven 2019-12-19
Författare Maria Helander
Artikelkod 9789155267810
Formgivare Moa Edlund
Förlag Bokförlaget Semic AB
Mediatyp Kartonnage
Vikt 449 g
Mått 153 x 215 x 22 mm
Sidantal 215