Beställ inom
Vi skickar idag

Lev i ljuset – Lär dig kanalisera

I Lev i ljuset – lär dig kanalisera beskriver Helena-Magdalena hur du steg för steg kan utveckla dina mediala förmågor och lära dig kanalisera. Boken är fylld av spännande övningar.
Lagerstatus: I lager
239 kr
229 kr

Vi är själar på en oändlig resa i ett enormt vibrerande universum. Genom vår intuition är vi ihopkopplade med detta enorma elektromagnetiska fält. Vi kan alla lära oss att kommunicera med de olika dimensioner som omger oss. Genom att vi tonar in i ljuset, universums energifält, så får vi tillgång till vår och andras guidning.

I Lev i ljuset – lär dig kanalisera beskriver Helena-Magdalena hur du steg för steg kan utveckla dina mediala förmågor och lära dig kanalisera. Genom att lyssna till din intuition och tona in så kommer du i kontakt med de olika dimensioner som omger oss i universums enorma vibrerande energifält. Du kommer i kontakt med ditt spirituella team; din andliga ledare, dina guider, andevärlden och övriga energier som finns i de olika dimensionerna. Du lär dig att känna in energier, från föremål och platser, att fjärrskåda och andra spännande tekniker som du kan använda dig av. Boken är fylld av spännande övningar.

Lev i ljuset – lär dig kanalisera innehåller Helena-Magdalenas tolkningar och beskrivningar av det universum som pulserar omkring oss. Här får du ta del av hennes olika arbetssätt som medium och olika tekniker för att lära dig att kanalisera.

Specifikationer
Artikelkod 93647
Författare Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Utgiven 2022-04-30
Mediatyp Danskt band
Förlag Vattumannen AB
Språk Svenska
Sidantal 192
Mått 149 x 215 x 13 mm
Vikt 334 g