Beställ inom
Vi skickar idag

Lev intuitivt : hitta ditt livs högre syfte

Denna bok guidar dig till att få en starkare kontakt med din intuition, lyssna till din viskande själ och börja förstå ditt livs högre syfte. I boken får du bland annat lära dig om högkänslighet och om de olika själsgrupperna som lever på jorden nu; blue ray-, indigo-, kristall- och diamantsjälar. Du får även en större förståelse för vem du är utifrån astrologin och astronumerologins värld.
Lagerstatus: I lager
229 kr
219 kr

Vandrar du på livets stig med frågor som: ”Vem är jag?”, ”Var kommer jag ifrån?”, ”Vart är jag på väg?” och ”Varför är jag här?” Du kanske har en känsla av att det finns något mer där bortom ditt medvetande som kallar på dig? Kanske är du, precis som jag, en sökare? En sökare efter en större sanning och större själslig visdom?

Då kommer du att tycka om den här boken. För den handlar om just det – att vara en sökare, att söka sin själs ursprung, sitt högre syfte, sitt kall i livet och att åter minnas vem du har varit i tidigare liv så att du kan tillägna dig all den visdom som finns lagrad i din själ. Detta för att du ska nå en större förståelse för vem du är och vad du är kapabel till.

Denna bok guidar dig till att få en starkare kontakt med din intuition, leva mer intuitivt, lyssna till din viskande själ och börja förstå ditt livs högre syfte.

I boken får du bland annat lära dig om högkänslighet och om de olika själsgrupperna som lever på jorden nu; blue ray-, indigo-, kristall- och diamantsjälar. Du får även en större förståelse för vem du är utifrån astrologin och astronumerologins värld.

Lev intuitivt – hitta ditt livs högre syfte innehåller Helena-Magdalenas tolkningar och beskrivningar av det universum som pulserar omkring oss. Ta del av hennes många övningar för att hjälpa dig på vägen.

Specifikationer
Mått 147 x 215 x 12 mm
Författare Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Artikelkod 94268
Mediatyp Danskt band
Förlag Vattumannen AB
Sidantal 171
Språk Svenska
Utgiven 2022-10-03
Vikt 310 g
Kunder som köpte denna köpte också