Beställ inom
Vi skickar idag

Livet Livet Livet : en liten bok om stora frågor

Livet, livet, livet är en bok där du kan titta, läsa och fundera över viktiga saker. Vad är figuren med om? Hur känner den? Bläddra gärna tillsammans. Det kan bli spännande, sorgligt, skrattigt och helt olika varje gång. En bok om stora frågor, om drömmar, mod, blyghet och annat viktigt värt att prata om. En liten bok om livet.
Lagerstatus: I lager
199 kr
128 kr

Vad är det här för en liten bok? Det är inte helt lätt att förklara, precis som stora känslor är svåra att förklara men ändå väldigt bra att prata om.

På färden genom boken får du sällskap av en liten figur som Pernilla Stalfelt hittade ensam på en loppmarknad. Figuren är fotograferad och illustrerad i olika miljöer med tillhörande små texter kring de 18 ämnen som boken berör.

Det finns inget rätt eller fel – bara möjligheter att själv reflektera. Reflektera över vad figuren är med om och hur den upplever de olika situationer den möter. Reflektera över de frågeställningar boken tar upp. Det är din och er fantasi som får styra samtalet och läsningen. Det kan bli spännande, sorgligt, skrattigt, busigt, tänkvärt och helt olika varje gång.

Boken innehåller frågor kring ämnena; att tycka om sig själv, att vara en vän, att vara annorlunda, att vara elak - mobbning, att älska ett djur, att vara ensam, att vara vilsen, att vara rädd, att tänka på kroppen, att bli gammal, att tänka på döden, att tro, att längta, att våga, att vara kär, att vara blyg, att vila, att drömma/dagdrömma.

Specifikationer
Fotograf Pernilla Stalfelt
Språk Svenska
Redaktör Louise Viman
Förlag House of Amalou
Författare Pernilla Stalfelt
Mediatyp Klotband
Illustratör Pernilla Stalfelt
Utgiven 2021-04-07
Formgivare Victoria Bergmark
Vikt 389 g
Sidantal 112
Artikelkod 91076
Mått 168 x 206 x 14 mm