Beställ inom
Vi skickar måndag

Lugn : klara vardagsstressen och finn din inre balans

Förändra det stressiga livspusslet till en mer harmonisk vardag med Fearne Cottons nya inspirerande guide!   I dagens uppkopplade samhälle är det svårt att hitta tid till avslappning och återhämtning bland alla måsten.
Lagerstatus: I lager
29 kr

Förändra det stressiga livspusslet till en mer harmonisk vardag med Fearne Cottons nya inspirerande guide!  

I dagens uppkopplade samhälle är det svårt att hitta tid till avslappning och återhämtning bland alla måsten. Den brittiska författaren och tv-stjärnan Fearne Cotton kommer nu ut med ännu en inspirerande handbok för dig som vill minska stressen i vardagen och hitta ett mer rofyllt och harmoniskt liv. 

Fearne Cotton ger dig redskapen i form av praktiska lösningar, handfasta tips och idéer om hur du förvandlar ett hektiskt livspussel till en välbalanserad vardag.

FEARNE COTTON [f. 1981] är en brittisk författare och en av landets största tv-profiler, som medverkat i såväl Disneyklubben som på Top of the Pops, Oscarsgalan och BBC Music Awards. Hon är rankad som en av världens 250 mest inflytelserika twittrare och har sammanlagt över 11 miljoner (!) följare på sociala medier. Lugn är uppföljaren till Glad, som har sålt i över en kvarts miljon exemplar. Fearne Cotton bor i London med sin familj.

»En enkel handbok i livskunskap i Cottons familjära ton.« BTJ

Specifikationer
Illustratör Jessica May Underwood
Språk Svenska
Sidantal 286
Författare Fearne Cotton
Formgivare Rasmus Pettersson
Mått 172 x 240 x 19 mm
Mediatyp Danskt band
Originaltitel Calm: Working Through Life's Daily Stresses to Find a Peacef
Översättare Manne Svensson
Utgiven 2019-07-24
Artikelkod 9789188845474
Förlag Mima Förlag
Vikt 626 g
Illustratör Fearne Cotton