Beställ inom
Vi skickar imorgon

Mediala barn : Bejaka ungas förmågor

Mediet Pierre Hesselbrandt är ett av Sveriges mest populära medier och går hem i både slott och koja. Pierre och medverkande berättar om energier, tidigare liv, andekontakt, spökerier, låtsaskompisar, själar, hälsa, lekar som utvecklar medialitet med mera. Pierre visar hur naturligt det är med det övernaturliga, när exempelvis telepati sker. Möt även föräldrar vars barn har mist livet.
Lagerstatus: I lager
249 kr
Mediet Pierre Hesselbrandt är känd från tv, tidningar, webbkurser och poddar. Han är ett av Sveriges mest populära medier och går hem i både slott och koja. Pierre och medverkande berättar om energier, tidigare liv, andekontakt, spökerier, låtsaskompisar, själar, hälsa, lekar som utvecklar medialitet med mera.
Dörren till det okända öppnas och Pierre visar hur naturligt det är med det övernaturliga, när exempelvis telepati sker. Möt även föräldrar vars barn har mist livet. Föräldrarna får via seanser hos mediet kontakt med barnen på Andra sidan, vilket ger tröst och hopp.
Äkta läkande historier!
Ni får också tips, inspiration och råd som kan förbättra relationen mellan vuxna och barn på djupet, oavsett om barnet är väldigt medialt eller inte upplever sin medialitet alls. Stärkt självkänsla och inre balans bidrar till välmående.
Specifikationer
Artikelkod 94315
Förlag Allround Spirit Sverige AB
Språk Svenska
Mått 155 x 215 x 25 mm
Mediatyp Inbunden
Vikt 609 g
Utgiven 2022-10-12
Författare Pierre Hesselbrandt
Sidantal 218