Beställ inom
Vi skickar imorgon

Meditationens hemligheter : för personlig utveckling och inre frid

Deepak Chopras lärling Davidjis grundläggande bok om meditation.Under tusentals år har människor försökt nå fram till stillheten och tystnaden som finns i deras inre för att hitta sitt djupaste själv. I Meditationens hemligheter visar Davidji vägen dit, samtidigt som han gör metoden begriplig och leder dig ut på en storslagen resa in i ditt eget medvetande. Oavsett om meditation är n
Lagerstatus: I lager
98 kr

Deepak Chopras lärling Davidjis grundläggande bok om meditation.
Under tusentals år har människor försökt nå fram till stillheten och tystnaden som finns i deras inre för att hitta sitt djupaste själv. I Meditationens hemligheter visar Davidji vägen dit, samtidigt som han gör metoden begriplig och leder dig ut på en storslagen resa in i ditt eget medvetande. Oavsett om meditation är något nytt för dig, om du krismediterar eller om du har mediterat i åratal, kommer den här boken att lyfta din praktik, och ditt liv, till nästa nivå.
I sin insiktsfulla bok berättar Davidji om sin egen resa till uppvaknande och utforskar de positiva effekter som meditation kan ha på din fysiska hälsa, dina relationer, ditt känslomässiga välbefinnande och ditt andliga liv. I boken kan du läsa om hemligheterna bakom en otvungen meditationsvana, meditationens fem största myter och de bästa ritualerna för att införliva regelbundna meditationer i din vardag. På några minuter lär Meditationens hemligheter dig att meditera och att leva ett lyckligare, enklare och mer tillfredsställande liv.

Specifikationer
Mått 110 x 178 x 15 mm
Sidantal 231
Vikt 131 g
Mediatyp Pocket
Författare Davidji
Utgiven 2016-12-20
Artikelkod 9789176910498
Språk Svenska
Originaltitel Secrets of Meditation
Översättare Birgitta Karlström
Förlag Ponto Pocket
Kunder som köpte denna köpte också