Beställ inom
Vi skickar måndag

Meditationer till Bryt ovanan att vara dig själv

Detta meditationspaket hör till Joe Dispenzas bok "Bryt ovanan att vara dig själv" och innehåller två meditationer. Genom att följa Joes instruktioner och rikta din medvetenhet på olika delar av din kropp i tomrummet förändrar du din hjärna och kommer åt operativsystemet för ditt undermedvetna sinne. Målet är att lära sig vara närvarande och göra meditation till en vana. Språk: svenska. 
Lagerstatus: I lager
199 kr

Detta meditationspaket är ett fyraveckors program med vägledda meditationer utformat för att förflytta dig från det analytiska hjärnvågstillståndet Beta till det mer avslappnade tillståndet Alfa, och utveckla din förmåga att upprätthålla koherenta hjärnvågsmönster. Programmet hör till Joe Dispenzas bok "Bryt ovanan att vara dig själv" och innehåller två olika meditationer, var och en på ca 1 tim 15 min.

Genom att följa Joes instruktioner och rikta din medvetenhet på olika delar av din kropp i tomrummet och på utrymmet runt din kropp, förändrar du din hjärna och kommer åt operativsystemet för ditt undermedvetna sinne - där oönskade vanor och program finns. Målet är att lära sig vara närvarande och göra meditation till en vana och en färdighet. Det är från den här nya platsen som du kommer börja göra de förändringar som du önskar i ditt liv.

Speltid

Introduktion: 5 min
Meditation 1: Stigande vatten, 1tim 10 min
Meditation 2: Kroppsdelar, 1tim 15 min
Språk: svenska

I paketet medföljer 2 CD-skivor med en meditation på varje. 

Specifikationer
Vikt 50 g
Mediatyp MP3 CD-skiva
Mått 140 x 125 x 5 mm
Originaltitel Meditations to Breaking the habit of being yourself
Artikelkod 9789188633668
Utgiven 2020-09-17
Förlag Livsenergi
Språk Svenska