Beställ inom
Vi skickar måndag

Medveten närvaro : den buddhistiska vägen till kärleksfullt hjärta

Sylvia Boorstein har skrivit den första boken som kan vägleda västerländska läsare till Buddhas tio paramitaer, "Hjärtats fulländning" Enligt Buddha är vänlighetens väg också lyckans väg.
Lagerstatus: I lager
229 kr
149 kr
Sylvia Boorstein har skrivit den första boken som kan vägleda västerländska läsare till Buddhas tio paramitaer, "Hjärtats fulländning"
Enligt Buddha är vänlighetens väg också lyckans väg. Nu har Sylvia Boorstein tagit upp den 2500 år gamla träningen att utveckla egenskaper hos ett medkännande hjärta - kärnan i Buddhas egen lära - och göra den tillgänglig för alla. Boorstein kombinerar traditionella buddhistiska läror och liknelser med historier ur sitt eget liv, liksom med enkla meditationsövningar, för att visa hur tillämpningen av Medveten närvaro kan leda till den fulländning som vi alla strävar efter. Nämligen ett liv där vi kan tillämpa; generositet, etik, visdom, energi, tålamod, beslutsamhet och jämnmod. För såväl buddhister som icke-buddhister erbjuder den här inspirerande boken en möjlighet att förändra sitt liv.
Specifikationer
Mått 162 x 233 x 18 mm
Språk Svenska
Utgiven 2004-02-01
Originaltitel Pay attention, for goodness' sake
Artikelkod 66611
Vikt 504 g
Mediatyp Inbunden
Sidantal 208
Förlag Damm Förlag
Författare Sylvia Boorstein
Översättare Birgitta Karlström
Kunder som köpte denna köpte också