Beställ inom
Vi skickar idag

Mitt sanna Jag – från medberoende till frihet

Många går igenom livet per autopilot. Jag var en av dem. Jag kämpade hårt för yttre bekräftelse och andras godkännande. De hårda kraven jag ställde på mig själv ledde till ätstörningar, hög stressnivå och total utmattning. Den här boken är min personliga resa om hur jag kom vidare i mitt liv efter många år av självdestruktiva beteenden och handlingar. Caroline Albo
Lagerstatus: I lager
279 kr
128 kr

Många går igenom livet per autopilot. Lever inte, finns bara till.

Jag var en av dem.

Utåt sett verkade jag lycklig och framgångsrik, men inombords var jag ensam och tom. Jag kämpade hårt för yttre bekräftelse och andras godkännande. Jag jagade prestationer, maktpositioner och statussymboler för att nå framgång och bli betraktad som »lyckad« i andras ögon.

De hårda kraven jag ställde på mig själv ledde till ätstörningar, hög stressnivå och total utmattning. Det var först när min mamma fick cancer och sedan dog som jag vågade stanna upp och konfrontera det jag flytt ifrån i hela mitt liv:

Mig Själv.

Hösten 2015 började jag en utbildning i IRIZ-metoden, den femte vågens psykologi. Det var en resa som räddade mitt liv. Genom utbildningen och samtalsterapi kunde jag frigöra mig från mitt medberoende, som låg till grund för min ohälsa, och finna mitt sanna Jag. Jag kunde läka mig inifrån och ut och börja leva mitt liv fullt ut.

Den här boken är min personliga resa om hur jag kom vidare i mitt liv efter många år av självdestruktiva beteenden och handlingar. Min önskan är att du, genom mina erfarenheter och prövningar, ska veta att det alltid finns en väg ut ur lidandet.

Caroline Albo

Sagt om boken:

Jag fylls av insikter och igenkänning. TACK Caroline för den här boken som går på djupet angående medberoende”Jeanette Sandelin, the jeanettish way

 

Specifikationer
Mediatyp Inbunden
Författare Caroline Albo
Vikt 450 g
Utgiven 2019-09-13
Språk Svenska
Förlag Blue Publishing
Artikelkod 89034
Mått 135 x 210 x 21 mm
Sidantal 232