Beställ inom
Vi skickar imorgon

Nådegåvan

Nådegåvan är en guidebok till större förståelse och insikt om parallella verkligheter och hur dessa verkligheter kan upplevas när den vänstra hjärnhalvan tillfälligt har gått i vila under Reikibehandlingar. Reiki som behandlingsform är inte bara ett medicinskt mysterium, det är ofantligt mycket mer än så. Författaren delar med sig av personliga och inspirerande berättelser om kontakten med andevär
Lagerstatus: Ej i lager
299 kr
"Hon upplevde att hon befann sig i två helt olika dimensioner samtidigt. I den icke fysiska dimensionen drogs hon i obeskrivligt hög hastighet in i ett starkt ljussken."
"Sankta Birgitta framförde flera gånger sitt budskap till henne: Den rätta tiden är nu kommen; nu ska vi hela alla kvar härom i tiden."

Dessa båda citat är utdrag från boken Nådegåvan. Nådegåvan är en guidebok till större förståelse och insikt om parallella verkligheter/parallella världar och hur dessa verkligheter kan upplevas när den vänstra hjärnhalvan tillfälligt har gått i vila under Reikibehandlingar. Reiki som behandlingsform är inte bara ett medicinskt mysterium, det är ofantligt mycket mer än så.
Miljontals människor världen över har andliga upplevelser, upplevelser som för alltid förändrat deras syn på livet och på livet efter detta. I Nådegåvan får du ta del av några sådana andliga upplevelser som människor haft i samband med avslappnande och stressreducerande Reikibehandlingar.
Läsaren leds in på en upptäcktsresa. Oavsett om du redan är Reikiutbildad, har tagit emot någon eller några Reikisessioner, eller bara är nyfiken på att få ta del av det storslagna och ändlösa i Reiki - denna helande och stärkande energi som flödar från en outsinlig, evig allomfattande Ljuskälla - kan boken ge dig ökad förståelse och reducera din rädsla för det som inte alltid går att förklara.
Författaren delar med sig av personliga och inspirerande berättelser om kontakten med andevärlden, kontakten med det gudomliga.

Några recensionscitat:
"Är helt uppfylld av min nya kunskap om Reiki som jag kommer att förmedla vidare. Dina klienters upplevelser är verkligen märkliga; otroligt vilka energier det finns. Genom din bok har jag verkligen fått insikt i vad Reikihealing är. Kapitlet om Tankens kraft tilltalade mig särskilt. Om vården anammat vad den kraften gör med oss och infört så kallad healing i tankarnas värld så hade nog medicinförbrukningen minskat påtagligt vid flertalet sjukdomar. / Anne-Lise"

"Din bok har verkligen hjälpt mig, det är som om du skrivit boken just till mig - och om mig. Nu vågar jag berätta om sådant jag aldrig vågat tala om tidigare. /Carolin"

"Din bok är så mitt i prick. Jag har knappt kunnat slita den ifrån mig, så bra tycker jag att den är. Den berör verkligen mitt innersta. / Annelie"
Specifikationer
Artikelkod 9789163384189
Vikt 305 g
Sidantal 219
Författare Ewa Paulina
Mediatyp Häftad
Mått 148 x 210 x 7 mm
Förlag Ishnol förlag
Utgiven 2012-03-13
Språk Svenska