Beställ inom
Vi skickar måndag

Nattdröm, dagsdröm, livsdröm

Ska du skaffa dig en första – eller en enda – bok inom drömkunskap, livskunskap och självkännedom, ja då är detta boken för Dig! Louise Minerva-Li ger i denna entusiastiska, klarsynta och hoppingivande bok en heltäckande beskrivning av vad drömmar innebär. Med många lärorika exempel visar hon Drömmens syfte och möjligheter. Hon visar hur Drömmen är intimt sammanvävd med vårt inre och yttre liv
Lagerstatus: I lager
189 kr
Ska du skaffa dig en första – eller en enda – bok inom drömkunskap, livskunskap och självkännedom, ja då är detta boken för Dig!
Louise Minerva-Li ger i denna entusiastiska, klarsynta och hoppingivande bok en heltäckande beskrivning av vad drömmar innebär. Med många lärorika exempel visar hon Drömmens syfte och möjligheter. Hon beskriver hur nattdrömmen, dagSdrömmen och livsdrömmen fungerar och hur de kan användas för att optimera vår mänskliga och andliga tillväxt. Hon visar hur Drömmen är intimt sammanvävd med vårt inre och yttre liv. Och att även situationen i världen är en återspegling av våra egna tankar och känslor.
Om vi är villiga att lyssna till de budskap vi får i våra nattdrömmar, i vårt eget vardagliga liv och via världshändelserna, så kan vi "vakna upp" och komma till insikt om den visdom som leder till omvälvande förändring. I varje ögonblick skapar vi fram oss själva och världen!
Specifikationer
Fotograf Eva Lindberg
Författare Louise Minerva-Li
Vikt 228 g
Sidantal 158
Förlag Heart Dreaming Publishing
Utgiven 2019-03-18
Artikelkod 9789198427714
Mediatyp Häftad
Mått 140 x 210 x 10 mm
Språk Svenska