Beställ inom
Vi skickar måndag

Numerologi + Astrobox

Paket innehållande boken Numerologi av Michelle Buchanan samt Astrobox (12 böcker - ett för varje stjärntecken).
Lagerstatus: Ej i lager
277 kr
219 kr

Paket innehållande boken Numerologi av Michelle Buchanan samt Astrobox (12 böcker - ett för varje stjärntecken).

Om Numerologi:
Låt ditt födelsedatum och namn visa dig vägen!

Allt i universum har en energivibration, och det gäller även siffrorna i vårt födelsedatum och bokstäverna i vårt namn. När vi studerar den relation som siffror och bokstäver har med vår personlighet och händelserna i vårt liv, uppenbarar sig vår själs planritning.

I den här boken får du en grundlig introduktion till den västerländska numerologin. Du får lära dig att utföra enkla beräkningar som ger dig kunskap om ditt öde och syftet med ditt liv – vilket förstås är värdefull information om du vill göra det mesta och bästa av din livsresa.

Om Astroboxen Stjärntecknen talar om vem du är:
12 böcker - ett för varje stjärntecken!

De här böckerna handlar om dig och om hur du är. De ger svar på frågor om dina drömmar och din karaktär, om kärlek och karriär och livets viktiga sidor. Ditt stjärntecken kan hjälpa dig att förstå dig själv. Kanske får du dina aningar bekräftade, kanske överraskas du av helt nya insikter. Allt du får veta är kanske inte smickrande eller helt lätt att ta till sig, men större kunskap om ditt stjärntecken kan ge dig bättre självkännedom. Varje soltecken presenteras på ett lättfattligt sätt, med sina speciella resurser och utmaningar.

Specifikationer
Artikelkod PANE-03PK
Förlag Paneter förlag AB
Språk Svenska
Utgiven 2017-10
Författare Buchanan, Michelle
Mediatyp Inbunden
Vikt 1417 g
Kunder som köpte denna köpte också