Beställ inom
Vi skickar idag

Numerologi : en handbok för vägledning, insikt och klarhet

Numerologi - En handbok för vägledning, insikt och klarhetNumerologi är en siffermystik med en flertusenårig historia och bygger på tron att olika tal har en egen betydelse som är esoterisk och evig. Denna gamla vishetslära kan ge oss värdefulla insikter på många områden, hjälpa oss förstå våra sanna behov och leda oss i rätt riktning i livet... 
Lagerstatus: I lager
249 kr

Numerologi - En handbok för vägledning, insikt och klarhet

umerologi är en siffermystik med en flertusenårig historia och bygger på tron att olika tal har en egen betydelse som är esoterisk och evig. Denna gamla vishetslära kan ge oss värdefulla insikter på många områden, hjälpa oss förstå våra sanna behov och leda oss i rätt riktning i livet.  

De flesta människor har ett turnummer de håller extra kärt. Men det är inte lika känt att det även finns personliga tal som kan användas för att påverka livet i en positiv riktning och förgylla vardagen.  

Denna omfattande handbok i numerologi avslöjar formlerna för alla huvudtal som du kan ha nytta av i livet samt beskriver mästartalens och andra viktiga tals betydelser. Den berättar också hur du kan använda olika tal för att upptäcka dina okända egenskaper, ditt syfte och mål i livet, nå din sanna potential, ta viktiga beslut och mycket mer.  

Numerologi kan även användas för att ta reda på hur man väljer gynnsamma datum för framtida händelser, samt hur man kan göra en numerologiläsning för sig själv och andra. Författaren Teresa berättar hur.

Specifikationer
Mått 158 x 218 x 18 mm
Artikelkod 9789189437258
Språk Svenska
Förlag Livsenergi
Mediatyp Inbunden
Översättare Ida Ingman
Utgiven 2022-12-21
Sidantal 159
Originaltitel The Power of Numerology
Författare Teresa Dellbridge
Vikt 481 g
Kunder som köpte denna köpte också