Beställ inom
Vi skickar imorgon

Oändliga möjligheter : uppfyll dina drömmar!

I en värld av drömmar finns det ingen begränsad tillgång på det vi önskar oss särskilt inte på lycka. Det enda som sätter gränser för våra möjligheter att få mer kärlek och fler chanser i livet är vår förmåga att föreställa oss dessa saker och handla i enlighet med det. Det menar författaren Mike Dooley, som med häpnadsväckande insikter och total uppriktighet visar sanningarna bakom vår längtan,
Lagerstatus: I lager
69 kr
I en värld av drömmar finns det ingen begränsad tillgång på det vi önskar oss särskilt inte på lycka. Det enda som sätter gränser för våra möjligheter att få mer kärlek och fler chanser i livet är vår förmåga att föreställa oss dessa saker och handla i enlighet med det. Det menar författaren Mike Dooley, som med häpnadsväckande insikter och total uppriktighet visar sanningarna bakom vår längtan, den mänskliga naturen och gudomlig intelligens. Dessutom ger han oss en praktisk handbok för hur vi ska skapa det vi mest av allt önskar oss i livet.

Mike Dooley är skatterevisorn som blev entreprenör och sedan författare. Han medverkade i succéboken The Secret Hemligheten och i filmen med samma namn.
Specifikationer
Mått 165 x 232 x 24 mm
Sidantal 303
Vikt 550 g
Utgiven 2013-01-02
Språk Svenska
Originaltitel Infinite Possibilities
Artikelkod 81994
Mediatyp Inbunden
Formgivare Monika Petrovski
Författare Mike Dooley
Översättare Cecilia Lyckow Bäckman
Kunder som köpte denna köpte också