Beställ inom
Vi skickar imorgon

Ödets svärd : berättelser om Geralt av Rivia

Häxkarlen Geralt, ärad och fruktad av alla, upprätthåller ordningen mot de monster som plågar mänskligheten. "Ödets svärd" är den andra fristående novellsamlingen från den bästsäljande serien The Witcher, som inspirerade Netflixserien och flertalet TV-spel.Geralt av Rivia är en häxkarl, en man vars magiska krafter och livslånga träning har gjort honom till en lysande slagskämpe oc
Lagerstatus: I lager
199 kr

Häxkarlen Geralt, ärad och fruktad av alla, upprätthåller ordningen mot de monster som plågar mänskligheten. "Ödets svärd" är den andra fristående novellsamlingen från den bästsäljande serien The Witcher, som inspirerade Netflixserien och flertalet TV-spel.

Geralt av Rivia är en häxkarl, en man vars magiska krafter och livslånga träning har gjort honom till en lysande slagskämpe och en skoningslös lönnmördare. Men han är ingen vanlig mördare: han jagar de brutala fiender som plundrar landet och attackerar oskyldiga. "Ödets svärd" består av löst sammansatta kronologiska berättelser i vilka vi följer Geralt i hans strid mot allt från vidunderliga monster och demoner till mäktiga kungar och förföriska häxor.

Specifikationer
Serie Witcher
Vikt 423 g
Artikelkod 9789198616804
Författare Andrzej Sapkowski
Språk Svenska
Mått 135 x 215 x 27 mm
Sidantal 385
Mediatyp Danskt band
Översättare Tomas Håkanson
Förlag Gondol
Originaltitel Miecz przeznaczenia
Utgiven 2020-06-29