Beställ inom
Vi skickar imorgon

Önskan : så här kan dina drömmar bli verklighet

Ibland dyker det upp böcker som förändrar människors liv Den nionde insikten, Alkemisten, The Secret Hemligheten. Nu finns även boken Önskan, fylld med praktisk och kraftfull vägledning som visar hur du steg för steg kan förverkliga dina drömmar.Önskan kan hjälpa dig att upptäcka ditt sanna jag, att se och övervinna dina djupaste rädslor och att använda dina egna unika förmågor och passio
Lagerstatus: I lager
149 kr
69 kr
Ibland dyker det upp böcker som förändrar människors liv Den nionde insikten, Alkemisten, The Secret Hemligheten. Nu finns även boken Önskan, fylld med praktisk och kraftfull vägledning som visar hur du steg för steg kan förverkliga dina drömmar.

Önskan kan hjälpa dig att upptäcka ditt sanna jag, att se och övervinna dina djupaste rädslor och att använda dina egna unika förmågor och passioner för att få ett liv fyllt av skaparkraft och överflöd. Boken förklarar också hur du kan höja din livsenergi och få dina önskningar att besannas. Du får lära dig att ta reda på vilka drömmar som kommer att fungera för dig och vilka som inte gör det. Läs om hur du skapar verkligt goda vibrationer omkring dig och förstå varför generositet är nödvändigt för att skapa ett rikt liv. Med Önskan kan du börja släppa taget om all din oro och ersätta den med styrka, hopp och inre frid.
Specifikationer
Mediatyp Inbunden
Artikelkod 81843
Mått 160 x 232 x 20 mm
Språk Svenska
Sidantal 239
Originaltitel The Wish
Utgiven 2013-01-02
Förlag Norstedts Förlagsgrupp
Författare Angela Donovan
Formgivare Monika O Petrovski
Översättare Eva Trägårdh
Vikt 470 g
Kunder som köpte denna köpte också