Beställ inom
Vi skickar imorgon

Regnbågen : färgernas lek (inkl. kortlek)

I" Regnbågen -färgernas lek "har du ett fint redskap till förändring av tankar. Det handlar om färgerna och hur de direkt eller indirekt påverkar oss mentalt, känslomässigt och rent fysiskt.Till boken hör en kortlek om 72 kort i härliga färger och spännande mönster. På ett lekfullt sätt får du genom korten kunskap om färgernas betydelse för helande och balansering av kropp, psyke och tanke.
Lagerstatus: I lager
319 kr
Det handlar om färgerna och hur de direkt eller indirekt påverkar oss tankemässigt, känslomässigt och rent fysiskt. I" Regnbågen "färgernas lek" har du,om du vill, ett fint redskap till förändring av tankar.

Till boken hör en kortlek om 72 kort i härliga färger och spännande mönster. På ett lekfullt sätt får du genom korten kunskap om färgernas betydelse för helande och balansering av kropp, psyke och tanke. Bild och text bär budskap som kan bidra till insikt och förståelse av dig själv. Drag ett kort ur leken och finn hur fint det speglar dig och den situation du är i just nu.Tolka fritt eller slå upp i boken och läs vad texten vill påminna dig om.

Ljus är subtil energi. Färg är ljus brutet i olika frekvenser. På samma sätt som vår kropp behöver fysisk energi så behöver den subtila och andliga kroppen sinnlig energi i form av ljus, färg, doft och smak. För att vi ska må bra ska det vara balans mellan det fysiskt praktiska och det sinnliga och subtila. Precis som färgerna så är våra tankar frekvenser av ljus. Var tanke bär sin särskilda färg, och den sprider sig i och kring oss i osynliga strålar, som påverkar oss och omvärlden mer än vi anar. Ibland sitter vi fast i begränsande tankeformer, och behöver ändra vårt sätt att se för att förändra en situation, växa och utvecklas. Den här skriften, med sina vackra bilder och poetiska texter vill påminna dig om tankar som kanske behöver förändras kring den situation du är nu.

Till glädje på livsresan !
Specifikationer
Illustratör Marita Larsson
Författare Katarina Sigbjörnsdotter
Språk Svenska
Utgiven 2002-08-01
Sidantal 98
Artikelkod 80870
Förlag Katarina Sigbjörnsdotter
Mått 150 x 210 x 5 mm
Mediatyp Storpocket
Vikt 190 g