Beställ inom
Vi skickar måndag

Rensa, organisera och inred för ett liv i balans och harmoni

Förvandla ditt hem till en plats av välbefinnande genom att rensa, organisera och inreda med känsla och feng shui!Ditt hem och din omgivning påverkar ditt mående mer än du kanske tror. Genom att rensa med känsla får du möjlighet att gå igenom dina saker och samtidigt forma både ditt hem och ditt liv. Tillsammans med de tankar om energi, balans och symboler som finns inom feng shui
Lagerstatus: I lager
249 kr

Förvandla ditt hem till en plats av välbefinnande genom att rensa, organisera och inreda med känsla och feng shui!

Ditt hem och din omgivning påverkar ditt mående mer än du kanske tror. Genom att rensa med känsla får du möjlighet att gå igenom dina saker och samtidigt forma både ditt hem och ditt liv. Tillsammans med de tankar om energi, balans och symboler som finns inom feng shui kan du hitta ett harmoniskt lugn och skapa ett hem att verkligen trivas i. Boken är tematiskt upplagd, så att den som läser steg för steg kan styra sitt liv i önskad riktning med hjälp av konkreta uppgifter och checklistor.

Clara Johansson och Isabell Svan, tidigare socionom och präst, arbetar i dag med det gemensamma projektet Inreda livet, som har fokus på ordning och inredning för välmående.

Specifikationer
Utgiven 2020-08-13
Sidantal 149
Språk Svenska
Mått 155 x 217 x 16 mm
Författare Isabell Svan
Illustratör Annika Huett
Artikelkod 9789155268237
Formgivare Moa Edlund
Författare Clara Johansson
Mediatyp Inbunden
Vikt 437 g
Förlag Bokförlaget Semic AB