Beställ inom
Vi skickar måndag

Sann meditation : frihetens och självkännedomens väg

I "Sann meditation" presenteras ett nytt, enkelt sätt att meditera, bortom tekniker och krav på att göra ”rätt”. Adyashanti för samtidigt fram ett omvälvande sätt att se på vår mänskliga medvetenhet – en djup väg mot självkännedom och inre upplysning. Cd med två meditationer medföljer boken.
Lagerstatus: I lager
219 kr

I Sann meditation presenteras ett nytt, enkelt sätt att meditera, bortom tekniker och krav på att göra ”rätt”. Adyashanti för samtidigt fram ett omvälvande sätt att se på vår mänskliga medvetenhet – en väg mot självkännedom och inre upplysning. Adyashanti har sin bakgrund i zenbuddhistisk tradition och boken presenterar en tydlig, enkel och samtidigt djupgående väg som röner allt större uppmärksamhet världen över. Till boken hör två av Adyashantis meditationer, som lästs in i svensk översättning och kan laddas ner som mp3-filer kostnadsfritt på förlagets hemsida för den som har köpt boken. En guide för nedladdning finns under presentationen av Sann meditation på www.danaforlag.se.

OM ADYASHANTI: Adyashanti kommer från Kalifornien i USA där han bor med sin fru Mukti. Adyashanti hette som ung Steven Gray och började undervisa 1996 på inrådan av sin zenlärare, som han då studerat för under fjorton år. Adyashanti har skrivit ett flertal böcker. På svenska finns även Öppna upp, släpp taget – finn livets sanna väsen (Dana Förlag, 2019). Han undervisar och håller retreater och satsangs både i och utanför USA.

UR BOKENS SVENSKA FÖRORD AV BJÖRN NATTHIKO LINDEBLAD:"Du håller nu en liten skattkista i dina händer. När jag säger 'du' tänker jag på dig som tycker att meditation verkar tråkigt eller jobbigt. Jag tänker på dig som inte hittat någon meditationsmetod som fungerar i längden – eller som aldrig ens förstått värdet av meditation. Jag tänker på dig som är trött på murarna mellan religioner eller som inte orkar med fler andliga lärare som använder stora ord utan att själva bottna i dem. Jag tänker också på dig som törstar efter djup livsvisdom som inte låter ihålig, akademisk eller abstrakt. Välkommen till friskt vatten från en klar källa. (...)

För mig har Adyashanti varit just friskt vatten från en klar källa – en levande påminnelse om att det går att resa genom sitt eget liv med lätt bagage, utan att skapa onödigt psykiskt lidande för sig själv och andra. Så trots att den här boken är liten till omfånget, så var så säker: du håller sprängstoff i dina händer."

Specifikationer
Artikelkod 88288
Författare Adyashanti
Mediatyp Inbunden
Originaltitel True Meditation: Discover the Freedom of Pure Awareness
Förlag Dana Förlag
Språk Svenska
Mått 151 x 183 x 14 mm
Utgiven 2018-10-01
Sidantal 100
Vikt 225 g