Beställ inom
Vi skickar måndag

Schamanska ceremonier : naturfolkens traditioner för läkning och kraft

Naturfolkens ceremonirika traditioner bygger på att komma närmare sitt inre, livets flöde och hela livsväven. Sandra Ingerman har 40 års erfarenhet av att leva nära schamanismen och har själv upplevt många omvälvande ceremonier. I denna bok gör hon det möjligt för dig att återknyta kontakten till ditt sanna jag genom heliga, uråldriga ceremonier utformade för den moderna människan.
Lagerstatus: I lager
249 kr

Naturfolkens ceremonirika traditioner bygger på att komma närmare sitt inre, livets flöde och hela livsväven. Sandra Ingerman – som även har skrivit Jordmedicin – har 40 års erfarenhet av att leva nära schamanismen och har själv upplevt många omvälvande ceremonier. Hennes djupa kunskap om denna tiotusentals år gamla universella tradition har gjort henne känd över hela världen, och i boken Schamanska Ceremonier gör hon det möjligt för just dig att återknyta kontakten till ditt sanna jag genom heliga, uråldriga ceremonier utformade för den moderna människan.

”Jag brinner för att bygga broar mellan de forntida schamanska traditionerna och vår moderna kultur, så att vi kan använda våra ceremonier för att hantera de svårigheter vi möter idag” skriver Sandra Ingerman i boken.

Specifikationer
Förlag Livsenergi
Sidantal 265
Mediatyp Inbunden
Mått 153 x 217 x 23 mm
Språk Svenska
Författare Sandra Ingerman
Vikt 516 g
Artikelkod 9789188633613
Utgiven 2020-12-07
Översättare Eva Trägårdh
Originaltitel The Book of ceremony : shamanic wisdom for invoking the sacred in everyday life