Beställ inom
Vi skickar imorgon

Stora boken om psykologi

Är vi självständiga individer eller gör vi bara som alla andra? Vad får oss att minnas vissa saker och glömma annat? Går det verkligen att mäta intelligens? Det är den här typen av frågor som har drivit psykologiforskningen framåt och manat flera av världens största begåvningar att formulera skarpa och tankeväckande svar. På ett lättförståeligt sätt presenterar Stora boken om psykologi
Lagerstatus: I lager
229 kr
Är vi självständiga individer eller gör vi bara som alla andra? Vad får oss att minnas vissa saker och glömma annat? Går det verkligen att mäta intelligens? Det är den här typen av frågor som har drivit psykologiforskningen framåt och manat flera av världens största begåvningar att formulera skarpa och tankeväckande svar.
På ett lättförståeligt sätt presenterar Stora boken om psykologi de viktigaste teorierna, bästa citaten och vetenskapens utveckling genom historien kring människans fascinerande beteende. Diagram och underfundiga illustrationer ger ytterligare en dimension åt framställningen. Oavsett om du inte har några förkunskaper eller läser psykologi på högskolenivå erbjuder den här boken intressanta infallsvinklar för alla.
Specifikationer
Språk Svenska
Utgiven 2012-08-01
Förlag Bokförlaget Lind & Co AB
Sidantal 352
Originaltitel The Psychology Book
Vikt 1150 g
Mått 200 x 240 x 25 mm
Artikelkod 81522
Mediatyp Kartonnage
Författare Catherine Collin
Författare Marcus Weeks
Författare Joannah Ginsburg
Författare Voula Grand
Författare Nigel Benson
Författare Merrin Lazyan
Översättare Inge R. L. Larsson
Översättare Kjell Waltman