Beställ inom
Vi skickar idag

Stresshantering för kvinnor : från kaos till harmoni - skapa sköna flöden i arbete och relationer

Vi tror att många kvinnor kämpar med sin stress för att få tillvaron att gå ihop, men att de saknar förmågan att få det att fungera i det dagliga livet. Vi tror att den här boken kommer ge dig många insikter och vara ett bra verktyg för att få till de förändringar du vill i ditt liv, inte bara avseende stress utan på flera områden.
Lagerstatus: I lager
189 kr

Vi tror att många kvinnor kämpar med sin stress för att få tillvaron att gå ihop, men att de saknar förmågan att få det att fungera i det dagliga livet. Därför har vi tagit fram den här boken. Vi tror att den kommer ge dig många insikter och vara ett bra verktyg för att få till de förändringar du vill i ditt liv, inte bara avseende stress utan på flera områden. Vi hoppas att boken kommer ge dig redskap för att utvecklas på ett djupare plan. 


Statistik visar att fyra gånger så många kvinnor som män är sjukskrivna för stress. I den här boken har vi valt att lyfta fram skillnaderna mellan könen för att vi tror att det hjälper stressade kvinnor att få perspektiv på sin situation. Vi delar även med oss av beprövade övningar som vi stressterapeuter använder oss av i vårt klientarbete. 


Du kommer att lära dig: 

  • förändra dina tankar
  • få bättre kontakt med dina känslor och dina behov
  • hur du ska göra för att förändra oönskade beteenden
  • hur du ökar din livskvalitet inom arbete och relationer


Vi kan inte undvika livets utmaningar, men vi kan välja hur vi gör när vi hanterar dem. Att förstå dig själv och skapa en bättre relation till dig själv är ett viktigt steg närmre hälsa och välmående. 


Jessica Finn och Mikael Sandberg arbetar som stressterapeuter och föreläsare, både i 
Sverige och internationellt. De brinner för båda för att hjälpa människor att hjälpa sig själva. 

Specifikationer
Sidantal 150
Författare Mikael Sandberg
Artikelkod 87903
Mediatyp Häftad
Mått 148 x 210 x 7 mm
Förlag Infiness AB
Vikt 260 g
Utgiven 2018-04-03
Författare Jessica Finn
Språk Svenska