Beställ inom
Vi skickar måndag

The Secret : hemligheten för tonåringar

"Om du har en dröm men inte vet hur du ska förverkliga den, är The Secret något för dig! ... Vi snackar om pengar, framgång, lyckade relationer, bättre hälsa och självförtroende …
Lagerstatus: I lager
199 kr
99 kr

"Om du har en dröm men inte vet hur du ska förverkliga den, är The Secret något för dig! ... Vi snackar om pengar, framgång, lyckade relationer, bättre hälsa och självförtroende ... allt du önskar dig. Det går att uppnå."

Hemligheten är ett unikt internationellt fenomen som inspirerat miljoner människor att sträva efter att leva det liv de alltid har drömt om. För några år sedan kom vuxenboken ut på svenska och blev en omedelbar succé - med nära 110 000 sålda ex - eftersom den innehåller praktisk kunskap om hur man tar kontroll över sitt liv. Globalt har boken sålts i nära 9 miljoner ex. Dess budskap handlar om att återupptäcka en inre kraft som hjälper dig att få fantastiska saker att hända på alla områden i ditt liv. Nu är det dags för dagens tonåringar att ta tillvara sina egna möjligheter. Den nya boken gör samma kunskap tillgänglig och relevant även för ungdomar. Den förklarar lagen om attraktion på ett sätt som gör det enkelt och självklart för unga människor att ta till sig budskapet om hur man kan förändra sitt liv.

Specifikationer
Utgiven 2010-09-07
Artikelkod 76304
Mediatyp Inbunden
Förlag B. Wahlströms Bokförlag AB
Språk Svenska
Mått 134 x 184 x 22 mm
Vikt 347 g
Sidantal 176
Originaltitel The Secret to Teen Power
Översättare Maria Holst
Författare Paul Harrington
Kunder som köpte denna köpte också