Beställ inom
Vi skickar imorgon

Tidigare liv-minnen av en svårt autistisk man

Min bok handlar om mina tidigare liv. I detta liv är jag handikappad och kan inte tala. Jag kan berätta att jag inte visste att det var något fel på mig tills jag märkte att man inte frågade mig vad jag vill äta. Det frågade de alla andra. Då förstod jag att man inte kunde höra vad jag tänkte. Det var chockerande.
Lagerstatus: Ej i lager
89 kr
Min bok handlar om mina tidigare liv. I detta liv är jag handikappad och kan inte tala.Jag kan berätta att jag inte visste att det var något fel på mig tills jag märkte attman inte frågade mig vad jag vill äta. Det frågade de alla andra. Då förstod jag att man inte kunde höra vad jag tänkte. Det var chockerande.
Efter döden i ett av mina liv var det Kristus som förklarade att jag varälskad. Nu måsta jag lära mig tålamod för att kunna hjälpa andra i mitt nästa liv.Vi kan alla komma vidare med att utveckla våra öden till fullkomlighet.
Lidandet blir kraftigare när man stiger in i kroppen, det är sant. Men jag vill kunna betraktassom en människa som kan bidra till mänsklighetsutvecklingen, så som ni bidrar.
Ygern
Specifikationer
Mediatyp Pocket
Utgiven 2017-11-15
Vikt 60 g
Författare Ygern Nilsson
Mått 110 x 178 x 5 mm
Språk Svenska
Sidantal 63
Artikelkod 88097644
Förlag Förlagshuset Siljans Måsar AB