Beställ inom
Vi skickar måndag

Varje kvinnas kamp

Guds plan med din sexualitet, ditt känsloliv och din renhet. Även om män och kvinnor utmanas och får kämpa med olika områden i livet är det för båda viktigt att slå vakt om sin renhet. Hur skyddar man sig från en affär? Hur hanterar vi våra känslor?
Lagerstatus: I lager
119 kr
Guds plan med din sexualitet, ditt känsloliv och din renhet.
Även om män och kvinnor utmanas och får kämpa med olika områden i livet är det för båda viktigt att slå vakt om sin renhet.
Hur skyddar man sig från en affär? Hur hanterar vi våra känslor?
Det enda sättet som kvinnor kan behålla sin sexuella integritet och vinna denna kamp är genom att skydda, inte bara sin kropp, utan sin själ och sitt hjärta också. Varje kvinnas kamp vill lära dig att göra det.

Genom att använda berättelser ur det verkliga livet och exempel från sin egen kamp, vill Shannon Ethridge hjälpa dig, oavsett om du är gift, förlovad, eller planerar att gifta dig någon gång, att:
• förstå den kvinnliga sexualitetens fyra unika komponenter
• urskilja de vanligaste myterna som ställer kvinnor i skottlinjen
• utveckla ett nytt försvar för att skydda varje område av ditt liv
• odla en obeskrivlig intimitet med din make eller blivande
• ingå en affär med den enda älskare som fullt och helt kommer tillfredsställa din innersta längtan; Jesus Kristus

Med samma ärliga och öppna atmosfär som kännetecknar Varje mans kamp, men med ett unikt kvinnligt perspektiv, vill Varje kvinnas kamp leda in dig på en livslång väg mot sann glädje och tillfredsställelse – sexuellt, känslomässigt och andligt.

”Varje kvinnas kamp hjälper både män och kvinnor att uppfatta skönheten och det vackra med helighet. Det finns ett desperat behov av denna bok.” Dr. Dan B Allender, president för Mars Hill Graduate School och författare av The Healing Path

”Det är hög tid att ta av skygglapparna och erkänna det livsviktiga budskapet i Varje kvinnas kamp.” Karen Kingsbury, bästsäljande författare
Specifikationer
Författare Shannon Ethridge
Utgiven 2012-10-30
Artikelkod 9789178668687
Mediatyp Boardbook
Översättare Cecilia Kärnbo
Originaltitel Every Woman´s Battle
Vikt 338 g
Sidantal 267
Mått 137 x 203 x 18 mm
Formgivare Jonatan Strömgren
Förlag Stiftelsen Livets Ord
Språk Svenska