Beställ inom
Vi skickar måndag

Visdomshjulet : en mytisk schamansk resa genom de fyra riktningarna

Är du nyfiken på schamanernas visdom och medicinhjulet? Är du intresserad av att växa som människa? Är du mån om mänskligheten, vår planet och utveckling? Då kan Visdomshjulet vara något för dig - en guide till hur du utvecklar en helt ny förståelse för dig själv, det kollektiva och Moder Jord.   Visdomshjulet erbjuder ett nytt grepp om det traditionella medicinhjulet med dess fy...
Lagerstatus: I lager
279 kr

Är du nyfiken på schamanernas visdom och medicinhjulet? Är du intresserad av att växa som människa? Är du mån om mänskligheten, vår planet och utveckling? Då kan Visdomshjulet vara något för dig - en guide till hur du utvecklar en helt ny förståelse för dig själv, det kollektiva och Moder Jord.  

Visdomshjulet erbjuder ett nytt grepp om det traditionella medicinhjulet med dess fyra riktningar, arketyper och utmaningar. Ta del av transformationens gåvor, läk dig själv och lev i harmoni med andra människor och med jorden genom att göra din inre resa med visdomshjulet.  

Kunskapen om medicinhjulet har funnits sedan tidernas begynnelse. Dessa uråldriga schamanska heliga traditioner följer med utvecklingen och formas för att vara aktuella till nutidens behov och utmaningar. I den här boken förklarar den schamanskt lärde Alberto att medicinhjulet också är ett visdomshjul ett avancerat redskap för att arbeta med transformation, både för oss själva och för jorden. Om vi vandrar genom visdomshjulet och dess fyra riktningar söder, väster, norr och öster som alla är förknippade med ett arketypiskt kraftdjur och en helig inre resa, får vi tillgång till kraftfulla läkande energier och möjlighet att ta steget in i en ny personlig och kollektiv framtid.

Specifikationer
Sidantal 215
Översättare Eva Trägårdh
Mått 155 x 217 x 18 mm
Mediatyp Inbunden
Förlag Livsenergi
Originaltitel The Wisdom Wheel
Artikelkod 9789189437173
Utgiven 2023-02-02
Författare Alberto Villoldo
Språk Svenska
Vikt 432 g
Kunder som köpte denna köpte också