Beställ inom
Vi skickar måndag

Weiser tarot (svensk utgåva)

Här har den traditionella Rider-Waite-Smith-leken fått nytt liv genom en noggrant bearbetad färgsättning. Leken har även försetts med tecken och symboler som syftar på kabbala och astrologi. Asken innehåller: 78 kort i fyrfärg, storlek 70x121 mm och instruktionshäfte på svenska (60 sidor).
Lagerstatus: I lager
299 kr
279 kr
Förlaget Weiser Books i USA, känt för sin högkvalitativa utgivning av esoterisk litteratur, har i samband med sitt 65-årsjubileum kommit ut med denna pärla till tarotlek – Weiser tarot. Här har den traditionella Rider-Waite-Smith-leken fått nytt liv genom en noggrant bearbetad färgsättning. Leken har även försetts med tecken och symboler som syftar på kabbala och astrologi.

Det är idag ingen som känner till vilka färger Pamela Colman Smith använde i kortlekens ursprungliga handmålade bilder. Som en hyllning till konstnären har man i den här utgåvan valt färgtoner som man vet att hon tyckte mycket om och ofta använde. Det har resulterat i en helt ny känsla av djup, intensitet och mjukhet i denna historiska tarotlek.

Asken innehåller: 78 kort i fyrfärg, storlek 70x121 mm och instruktionshäfte (60 sidor).

"Så vacker, och med potential att bli den mest populära tarotleken det kommande århundradet. Weiser tarot är en själfull och lysande bearbetning av 1909 års utgivning av Rider-Waite-Smith där den ursprungliga helheten lyfts fram och möter den moderna tolkarens behov.” – Benebell Wen, författare till Holistic Tarot
Specifikationer
Originaltitel Weiser Tarot
Redaktör Weiser Books
Författare Pamela Colman Smith
Förlag Paneter förlag AB
Utgiven 2023-12-08
Mått 80 x 132 x 42 mm
Mediatyp Kort/tarot
Författare Arthur Edward Waite
Språk Svenska
Sidantal 60
Artikelkod 95536
Vikt 350 g