Beställ inom
Vi skickar måndag

Zonterapi, Homeopati & Kosttillskott

Den här boken passar dig som är intresserad av kropp och hälsa. Det är en praktisk guide inom zonterapi och homeopati, som är direkt tillämpbar för självbehandlingar av enklare åkommor. Men även värdefull för dig som vill gå djupare och utbilda dig till zonterapeut.
Lagerstatus: I lager
299 kr

Den här boken passar dig som är intresserad av kropp och hälsa. Det är en praktisk guide inom zonterapi och homeopati, som är direkt tillämpbar för självbehandlingar av enklare åkommor. Men även värdefull för dig som vill gå djupare och utbilda dig till zonterapeut. Du får lära dig hur man behandlar ett stort antal åkommor som kan vara svårt att få hjälp med inom konventionell sjukvård, till exempel huvudvärk, migrän, förstoppning, magbesvär, rygg-och ledbesvär, höft- och knäbesvär samt många andra åkommor som kan behandlas med zonterapi. Du får även tips om olika homeopatmedel, vitaminer, mineraler och kost som kompletterar behandlingarna för ett mer effektivt resultat.

 

Boken är skriven av Sveriges främsta zonterapeut Majlis Hagenmalm, tillsammans med sina döttrar Liselotte, som är utbildad akupunktör och zonterapeut och Mia, som är hälsorådgivare och irisdiagnostiker. I denna utgåva samlar de sin gemensamma kunskap i en hyllning till den tredje systern Solveig som inte finns med oss längre. Under bokens produktion, gick även Majlis Hagenmalm ur tiden. Boken är även en hyllning till henne och hennes livsgärning inom zonterapi.


Specifikationer
Förlag Lassbo Förlag
Mått 230 x 200 x 25 mm
Författare Majlis Hagenmalm
Formgivare Emma Bonath
Sidantal 120
Artikelkod 95626
Författare Mariana Hagenmalm
Vikt 523 g
Mediatyp Kartonnage
Utgiven 2023-06-29
Författare Liselotte Hagenmalm
Språk Svenska