Beställ inom
Vi skickar imorgon

Anden i ditt liv : en guide till mediumskap och inre utveckling

Anden i ditt liv ger en djup inblick i spiritualismens grundläggande principer. Författaren klargör skillnaden mellan olika sorters mediumskap och klärvoajans och redogör för en mängd andliga begrepp. Bokens andra del erbjuder kraftfulla verktyg för personlig utveckling. Varje kapitel avslutas med praktiska övningar.
Lagerstatus: I lager
229 kr
199 kr

Ett spiritualistiskt medium förmedlar budskap från avlidna personer som av någon anledning vill kommunicera med dig. Syftet är att bevisa att det inte finns någon död, men kontakten med andevärlden kan också skänka stor tröst och inre trygghet.

I Anden i ditt liv får du en djup inblick i spiritualismens grundläggande principer. Du får också praktisk vägledning i att träna ditt sinne och stärka dina egna psykiska gåvor. Eva-Britt wennerström klargör skillnaden mellan olika sorters mediumskap och klärvoajans. Hon redogör för en mängd andliga begrepp som till exempel energi, chakrasystemet, auran, trance, kanalisering, andliga guider, mental träning, medveten närvaro, spiritualistisk healing och mycket mer. I bokens andra del leds du in till din inre ande och erbjuds kraftfulla verktyg för personlig utveckling. När du kommer i kontakt med ditt djupaste inre får du tillgång till sann andlighet. Då öppnas även dörrarna till verklig kreativitet och en djupare sorts livsglädje som även smittar av sig på dina medmänniskor. Varje kapitel avslutas med praktiska övningar och rekommenderad fördjupningslitteratur.


”Anden i ditt liv är en mycket bra bok för dig som vill lära dig mer om hur mediumskap och ESP fungerar, och på vilka sätt de skiljer sig åt. Boken är intressant att läsa och överskådligt upplagd, den är lätt att förstå och ta till sig. Eva-Britt har gjort ett gediget arbete. Med både kunskap och värme visar hon oss vad sann andlighet och personlig mognad innebär. ”
Louise Minerva-Li


”Jag känner Eva-Britt som en begåvad, extremt nyfiken och erfaren elev. Jag är inte alls överraskad att det är hon som skriver den första boken i Sverige som handlar om hur mediumskap faktiskt fungerar.”
Colin Fry


Norrländska Eva-Britt Wennerström arbetade tidigare som pedagog och högskoleekonom, men efter ett grundläggande andligt möte i mitten av nittiotalet ändrades färdriktningen radikalt. Hon började fysisk, psykiskt och andligt flytta sina inre riktmärken och livet tog en annan vändning. Sökandet har under åren trattats ner till en essens där förståelsen för medvetandet och hennes egen ande ligger i fokus. Längs med sökandets väg har hon fördjupat sig i psykologi, esoterik, antroposofi och spiritualistiskt mediumskap. Eva-Britt har studerat hos några av vår tids mest erfarna medier – bland andra Carol Ellis, Colin Fry och Jeff Jones. Hon är också utbildad samtalsterapeut vid Psykosyntesakademin i Stockholm och har även många års erfarenhet som eventarrangör. Idag arbetar hon med individuella sessioner i psykosyntes samt som agent i underhållningsbranschen. Hon är bosatt i Stockholm och Öregrund.


"Det är svårt att beskriva den känsla jag får när jag i en privat seans får vara med om en återförening med ett barn och dess föräldrar. Hur den nattsvarta sorgen plötsligt får skingras i en liten strimma av ljus och glädje över att återigen få mötas, och förhoppningen att det inte är slut, att det inte finns någon död."
Eva-Britt Wennerström


Boken gavs ut första gången 2013 i inbunden utgåva med annat omslag.  

Specifikationer
Mått 150 x 210 x 19 mm
Sidantal 250
Författare Eva-Britt Wennerström
Förlag Regnbågsförlaget AB
Vikt 420 g
Språk Svenska
Artikelkod 89896
Mediatyp Danskt band
Utgiven 2020-06-15
Kunder som köpte denna köpte också