Beställ inom
Vi skickar måndag

Kraft genom reiki : vägen till personlig och global förvandling

En avancerad reikibok för både lekmän och professionella. Den är skriven av en erfaren reikimaster som tydligt förklarar hur den helande reikienergin arbetar, på vilka sätt den används och dess effekter. Förutom en grundlig beskrivning av de olika reikistegen får du ta del av den fascinerande historien bakom healingmetoden. Du får även en utförlig introduktion till chakrasystemet.
Lagerstatus: I lager
179 kr
169 kr

Kraft genom reiki är en avancerad reikibok för både lekmän och professionella. Den är skriven av en erfaren reikimaster som tydligt förklarar hur den helande reikienergin arbetar, på vilka sätt den används och dess effekter. Förutom en grundlig beskrivning av de olika reikistegen får du ta del av den fascinerande historien bakom healingmetoden. Du får även en utförlig introduktion till chakrasystemet och insikt i hur våra tankar och känslor påverkar kroppen.

Författaren delar också med sig av tips om andra metoder som kan kombineras med reiki, såsom kristaller, färger, toner och chakrabalansering. Slutligen får du värdefulla råd om behandling av barn, växter, djur, mat och föremål. Kraft genom reiki är en mycket bra bok för nybörjaren men även för den som redan är initierad och vill veta mera.

Boken gavs ut första gången 1996 med annat omslag.

"Att minnas vilka vi innerst inne är utgör nyckeln till självhealing." - Paula Horan

Specifikationer
Mått 148 x 210 x 11 mm
Förlag Regnbågsförlaget AB
Artikelkod 89102
Språk Svenska
Mediatyp Danskt band
Författare Paula Horan
Originaltitel Empowerment Through Reiki: The Path to Personal and Global Transformation
Översättare Isabella Murray
Utgiven 2019-08-05
Sidantal 151
Vikt 242 g
Kunder som köpte denna köpte också