Beställ inom
Vi skickar idag

Astrokalendern 2024

Denna bok är skapad för dig som vill använda astrologi som ett hjälpmedel i ditt dagliga liv. Astrologin hjälper oss att vara medvetna om energier och processer som pågår inom oss och påverkar både vår inre och yttre verklighet. På varje veckouppslag finns en ruta med ”Veckans Astro”, där du kan se de viktigaste astrologiska händelserna för veckan. Till varje vecka hör också en inspirerande text.
Lagerstatus: I lager
299 kr
50 kr

ASTROKALENDERN – Din guide till det astrologiska året 2024

Astrologibok och veckokalender i ett! Inbunden, hårdband, 224 sidor i färg.

Boken är skapad för dig som vill ta hjälp av kosmisk information och inspiration i övergången till Vattumannens Gyllene Tidsålder på Jorden. Detta övergångsskede är en prövande tid, då Mörkret i den yttre världen kulminerar i takt med att Ljuset expanderar i våra medvetanden. Vi skapar vår egen verklighet, som samskapare med Universum – och det är viktigt att fokusera på det som ger oss glädje och kraft.

 

I boken kan du följa de astrologiska skeendena under året, sammanvävda med lite numerologi och annan kosmisk kunskap. Boken består av en textdel och en kalenderdel. I veckokalendern finns gott om dagligt skrivutrymme, samt en ruta med ”Veckans Astro”. För varje vecka finns även en inspirerande text.

 

Textdelen är omfattande med bland annat kapitel om varje planet, där du kan lära känna planetens energi och se när den går retrograd med mera. Varje Nymåne och Fullmåne har också en egen text som du kan slå upp och läsa.

 

OM FÖRFATTAREN:

Lisa Aurelius är en uppskattad astrologisk skribent. Hon beskriver de kosmiska skeendena på ett tydligt och enkelt sätt, med värme och humor – så att det är lätt att ta till sig, även för den som inte är så insatt i astrologins värld. Lisa vill genom sitt skrivande inspirera människor att förlösa ”skuggsidorna” inom sig och frigöra mer och mer av den själsliga kraften och livsglädjen.

Specifikationer
Förlag Guldsolen
Författare Lisa Aurelius
Utgiven 2023-09-11
Sidantal 224
Mediatyp Inbunden
Artikelkod 95908
Språk Svenska
Mått 160 x 222 x 22 mm
Vikt 529 g
Kunder som köpte denna köpte också