Beställ inom
Vi skickar måndag

De sabianska symbolerna : tolka astrologi genom bildspråk och intuition

Fördjupad astrologi genom inre bilder – Låt själens språk tala till dig! De sabianska symbolerna är 360 texter – en för varje grad i zodiaken. Dessa används idag av astrologer världen över. Denna bok innehåller alla texterna i både engelsk originalversion från 1925 och med svensk översättning. Upptäck och förundras över hur mycket din astrologiska förståelse kan fördjupas genom dessa budskap!
Lagerstatus: I lager
132 kr

Fördjupad astrologi genom inre bilder – Låt själens språk tala till dig!

Att tolka astrologi handlar mycket om att ”känna in” vad planeternas konstellationer vill förmedla till oss. För detta är de sabianska symbolerna ett ovärderligt verktyg, som används av astrologer och astrologi-intresserade världen över.

De sabianska symbolerna är 360 korta texter – en för varje grad i zodiaken. Denna bok innehåller alla texterna i både engelsk originalversion från 1925 och med svensk översättning.

Upptäck och förundras över hur mycket din astrologiska förståelse kan fördjupas genom dessa budskap!

OM FÖRFATTAREN

Lisa Aurelius är en uppskattad skribent med många följare på sin facebooksida ”Guldsolen Astrologi”. Hon har ett säreget sätt att skriva, som genomsyras av mycket fantasi, humor och värme. Hon förmedlar djupa, kosmiska insikter på ett lättsamt, lekfullt sätt.

Lisa har även utgivit Astrokalendern, Den Gyllene Astrologin, bokserien Guldkorn: Inspiration för en Gyllene Framtid samt två astrologiska fantasyberättelser om Stjärnkusinerna. Snart utkommer även en barnbok med titeln Zodiakresan. Lisa driver företaget Guldsolen: www.guldsolen.se

www.lisaaurelius.com

Specifikationer
Utgiven 2023-11-13
Språk Svenska
Förlag Guldsolen
Författare Lisa Aurelius
Artikelkod 96564
Mediatyp Pocket
Mått 120 x 190 x 12 mm
Sidantal 155
Vikt 154 g
Kunder som köpte denna köpte också