Beställ inom
Vi skickar imorgon

Bortom universum

Vad skulle du göra om ett mystiskt par plötsligt dök upp ur tomma intet för att berätta att de var "uppstigna mästare" som hade kommit för att avslöja chockerande existentiella hemligheter och lära dig den kvalificerade förlåtelsens kraft? När två sådana lärare dök upp hos Gary Renard valde han att lyssna på dem – och ställa näsvisa frågor.
Lagerstatus: I lager
259 kr

Vad skulle du göra om du satt i lugn och ro i ditt vardagsrum och ett mystiskt par plötsligt dök upp ur tomma intet för att berätta att de var "uppstigna mästare" som hade kommit för att avslöja några chockerande existentiella hemligheter och lära dig den kvalificerade förlåtelsens mirakulösa kraft?

När två sådana lärare dök upp hos Gary Renard valde han att lyssna på dem – och ställa en massa näsvisa frågor. Resultatet blev denna förbluffande bok: en otrolig redogörelse för sjutton konversationer som får tanken att svindla. De ägde rum under loppet av nästan ett decennium, förändrade författarens liv och gav världen en kompromisslös introduktion till en andlig lära som skulle komma att förändra människosläktets historia.

Sagt om boken:

”…med orubblig trohet till metafysiken i En kurs i mirakler.”
– Jon Mundy, Ph.D., tidskriften Miracles

”Helt enkelt den mest ovanliga och välskrivna andliga bok du kan hitta.”
– Geoff Rotunno,The Book Review

Specifikationer
Förlag Regnbågsförlaget AB
Sidantal 414
Utgiven 2021-03-08
Författare Gary R. Renard
Språk Svenska
Originaltitel The disappearance of the universe
Mått 148 x 210 x 24 mm
Översättare Anna E. Southerington
Vikt 588 g
Mediatyp Häftad
Artikelkod 90894