Beställ inom
Vi skickar idag

Daglig vägledning från dina änglar

Den här boken hjälper dig att vara lugn och fokuserad i vardagen och påminner dig om att dina änglar alltid är bredvid dig, redo att hjälpa dig inom alla områden i ditt liv. 365 kanaliserade och upplyftande budskap från dina änglar, för att sätta en positiv och helande ton för dagen. Du kan även ställa en fråga, öppna intuitivt boken och få ett meddelande som ger dig guidning och svar.
Lagerstatus: I lager
169 kr
Börja varje morgon genom att kommunicera med dina änglar, med hjälp av de 365 kanaliserade meditationerna i Daglig vägledning från dina änglar. Varje sida har ett behagligt och upplyftande budskap, för att sätta en positiv och helande ton för dagen. Boken fungerar också som ett spådomsverktyg, ställ en fråga, öppna intuitivt boken och få ett meddelande som ger dig guidning och svar.
Den här boken hjälper dig att vara lugn och fokuserad i vardagen och påminner dig om att dina änglar alltid är bredvid dig, redo att hjälpa dig inom alla områden i ditt liv. Den är idealisk att ha bredvid din säng så du kan använda den varje morgon och kväll.
Specifikationer
Originaltitel Daily guidance from your angels: 365 Angelic messages to soothe, heal and open your heart
Artikelkod 87446
Sidantal 376
Utgiven 2017-04-15
Språk Svenska
Mediatyp Häftad
Mått 149 x 215 x 30 mm
Författare Doreen Virtue
Översättare Lisbet Holst
Förlag Vattumannen AB
Vikt 624 g
Kunder som köpte denna köpte också