Beställ inom
Vi skickar imorgon

Livets hjul : den fullständiga guiden till chakrasystemet

I Livets hjul, som är såld i mer än 200 000 ex, utforskar Anodea Judith chakrasystemet och visar hur man kan arbeta med det för att hela de viktigaste aspekterna i livet. Lär dig att utforska och balansera dina egna chakran med hjälp av olika tekniker såsom poetiska meditationer och enkla yogaövningar.
Lagerstatus: I lager
279 kr
269 kr

Ett djupgående system för andlig växt och strålande fysisk hälsa

Chakran är energicentra i kroppen, centra som tar emot, assimilerar och överför livsenergi. Vårt fysiska, mentala och emotionella tillstånd är avhängigt av dessa energipunkter.

I Livets hjul, som är såld i mer än 200 000 ex, utforskar Anodea Judith chakrasystemet och visar hur man kan arbeta med det för att hela de viktigaste aspekterna i livet. Boken tar upp evolutionen, kvantfysik, relationer samt mening och syfte med varje chakra. Livets hjul tar dig med på en kraftfull resa. Upptäck detta urgamla metafysiska system i ljuset av nya metaforer. Lär dig att utforska och balansera dina egna chakran med hjälp av olika tekniker såsom poetiska meditationer och enkla yogaövningar. Samtidigt som du når andlig visdom kommer du att uppleva bättre hälsa, mer energi, ökad kreativitet och förmågan att manifestera dina drömmar.

ANODEA JUDITH, Ph.D, är grundare och vd för Sacred Centers. Hon är en banbrytande författare och andlig lärare, certifierad yogalärare med en Master i psykologi och en doktorsgrad i hälsa. Judith, en framstående expert på sambandet mellan chakran och terapeutiska frågor, applicerar chakrasystemet på den västerländska livsstilen. Som kroppsterapeut, rådgivare och yogalärare leder hon workshopar över hela världen och certifierar andra i sitt arbete genom Sacred Centers. 

LÄS SMAKPROV HÄR!

LÄS INTERVJU MED ANODEA JUDITH HÄR!
Källa: LivsEnergis medlemstidning nr 14, 2016

LÄS ARTIKEL OM LIVETS HJUL HÄR!
Källa: LivsEnergis medlemstidning nr 14, 2016

Specifikationer
Mått 155 x 221 x 40 mm
Artikelkod 87253
Mediatyp Kartonnage
Originaltitel Wheels of life
Utgiven 2016-12-01
Sidantal 416
Språk Svenska
Vikt 922 g
Översättare Ulla Keyling
Författare Anodea Judith
Översättare Åsa Bengtsson
Förlag Vattumannen AB
Kunder som köpte denna köpte också