Beställ inom
Vi skickar imorgon

Destiny Cards II : en nyckel till din framtid

Tiden är din personliga tunnel genom verkligheten. Med ett verktyg som Destiny Cards, kan du på ett nytt sätt förstå en del av de processer du upplever och går igenom. Därigenom kan du också finna en ökad acceptans för livets upp- och nedgångar. Genom att du får en objektiv belysning av din livssituation, får du också lättare att släppa egots begränsningar. Du finner på så sätt att du är en del
Lagerstatus: I lager
139 kr
129 kr

Tiden är din personliga tunnel genom verkligheten. Med ett verktyg som Destiny Cards, kan du på ett nytt sätt förstå en del av de processer du upplever och går igenom. Därigenom kan du också finna en ökad acceptans för livets upp- och nedgångar. Genom att du får en objektiv belysning av din livssituation, får du också lättare att släppa egots begränsningar. Du finner på så sätt att du är en del av det som är större än du själv. Du blir pärlan på pärlhalsbandet eller länken i kedjan.

I den här boken kan du studera övergripande strömningar i ditt liv under ett givet år. Denna information belyser en del av de händelseförlopp som du kan förväntas uppleva. Systemet har sin bas i gamla mästares studier av naturen som vi alla är en del av. Genom att studera naturens rytmer, cykler och mönster, kunde dessa gamla mästare skapa en metod för att titta på människors liv i dåtid, nutid och framtid.

De traditionella spelkorten är från början en gammal kalender, i vilken man kan studera människors liv. Syftet med denna kunskap, är att vi ska förstå och se oss själva i ett större sammanhang.

Stefan Guzikowski arbetar som rådgivare och konsult i andlig och personlig utveckling. Han använder Destiny Cards som ett terapeutiskt instrument, för att vägleda, inspirera och motivera såväl enskilda individer som grupper av människor.

Specifikationer
Mått 145 x 215 x 27 mm
Artikelkod 76324
Vikt 435 g
Sidantal 257
Språk Svenska
Förlag Regnbågsförlaget AB
Mediatyp Inbunden
Utgiven 2010-09-01
Författare Stefan Guzikowski
Kunder som köpte denna köpte också