Beställ inom
Vi skickar måndag

En kurs i mirakler : de vanligaste frågorna

Sedan En kurs i mirakler utgavs 1976 har det blivit uppenbart att dess omvälvande budskap ofta har missförståtts. Syftet med den här boken är att, genom dess format av frågor och svar, hjälpa till att klargöra många av Kursens principer för att underlätta en större förståelse och tillämpning av dess tankesystem.
Lagerstatus: I lager
169 kr
159 kr

Vår avsikt med att skriva den här boken är att besvara de frågor som de som studerar En kurs i mirakler har ställt ända sedan den publicerades 1976. Under de många år som vi har lärt ut Kursen har det blivit uppenbart att dess omvälvande budskap ofta har blivit en källa till mycket förvirring, missförstånd och förvrängning. Det är vårt syfte med den här boken, genom dess format av frågor och svar, att hjälpa till att klargöra många av Kursens principer för att underlätta en större förståelse och tillämpning av dess tankesystem.

Frågorna har blivit uppdelade i fem kategorier, vilka formar bokens kapitel: Himlens natur, Separationens natur, Tillämpningen och utövandet av En kurs i mirakler, Jesus, samt Läroplanen i En kurs i mirakler.

Specifikationer
Sidantal 171
Språk Svenska
Mediatyp Flexband
Utgiven 2016-04-13
Artikelkod 86848
Mått 150 x 220 x 29 mm
Originaltitel The most commonly Questions about A Course in Miracles
Vikt 355 g
Översättare Gunbrit Karlsten
Författare Gloria Wapnick
Översättare Gudrun Edel-Rösnes
Översättare Kerstin Roepstorff
Översättare Lena Håkansson
Författare Kenneth Wapnick
Förlag Vattumannen AB
Kunder som köpte denna köpte också