Beställ inom
Vi skickar idag

Händernas kraft : mudror för bättre energiflöde, hälsa och andlig utveckling

Upptäck 60 mudror för ökad livsenergi och harmoni!Mudror är en ofta förbisedd österländsk tradition som tar energin i våra händer på allvar och utnyttjar den för ökad hälsa, livsglädje och harmoni. Om vi förstår hur vi kan kanalisera energin i handen så kan vi skapa oanad förändring i livet. Med enkla handrörelser och handställningar kan vi skapa energiflöden för olika ...
Lagerstatus: I lager
249 kr

Upptäck 60 mudror för ökad livsenergi och harmoni!

Mudror är en ofta förbisedd österländsk tradition som tar energin i våra händer på allvar och utnyttjar den för ökad hälsa, livsglädje och harmoni. Om vi förstår hur vi kan kanalisera energin i handen så kan vi skapa oanad förändring i livet. Med enkla handrörelser och handställningar kan vi skapa energiflöden för olika fysiska, känslomässiga och mentala behov.  

Händernas kraft är en komplett och fullt illustrerade mudra-guide med mycket praktisk och inspirerande insikt i hur man använder dessa subtila och vackra gester för att vitalisera livet på alla möjliga områden, inte bara i din yoga eller meditation.  

I boken lär författaren ut grunden för en mudrapraktik och visar varför och hur man utför de olika handställningarna. Hon delar också upp mudrorna i de olika elementen eld, luft, eter, jord och vatten med specifika hälsoegenskaper och fokus på en viss del av handen, t.ex. Eldmudror: Tummen, som hör till solarplexuschakrat, är i fokus, för ökad styrka och självkänsla. Fysiska kopplingar: matsmältning, muskler och syn.  

Till varje mudra hör en sång, en meditation, en andningsövning (pranayama), en yogaposition (asana) eller en visualisering.  

Händernas kraft bjuder också på en rad mycket användbara mudra-rutiner för vanliga fysiska och känslomässiga hälsoproblem, från ångest och trötthet till artrit och huvudvärk.

Specifikationer
Mediatyp Inbunden
Förlag Livsenergi
Författare Swami Saradananda
Översättare Eva Andreasson
Mått 168 x 240 x 16 mm
Språk Svenska
Originaltitel Mudras for modern life
Artikelkod 9789189437180
Utgiven 2022-10-17
Vikt 552 g
Sidantal 159
Kunder som köpte denna köpte också