Beställ inom
Vi skickar måndag

Kärleken som healing

Kärleken som healing är en självhjälpsbok om inre kärlek. En bok om hur kärleken kan heala hjärtat, både i relationen till andra och den egna individen. Boken handlar om hur vi kommer nära våra val i kärlek, varför vi väljer rätt eller fel och hur vi kan lära oss att finna vår livspartner och rätt tillfälle i livet för att få uppleva den stora kärleken.
Lagerstatus: I lager
249 kr
Kärleken som healing är en självhjälpsbok om inre kärlek. En bok om hur kärleken kan heala hjärtat, både i relationen till andra och den egna individen.


Vi har en inneboende kraft och en vetskap om när vi lever i en dålig eller en bra relation. Men vi blundar för kunskapen. Boken handlar om hur vi kommer nära våra val i kärlek, varför vi väljer rätt eller fel och hur vi kan lära oss att finna vår livspartner och rätt tillfälle i livet för att få uppleva den stora kärleken.


Boken handlar också om kärlekens många relationer och om att olika människor har olika funktioner i vårt liv. En relationsbok till dig själv och dina inre relationer som hjälper dig att plocka fram känslor, rädslor samt saker som blockerar dig för att kunna möta din egen, innersta kärlek.


Benny Rosenqvist har länge tillhört Sveriges mest kända och etablerade medium och började redan som 15-åring att ge readings och hålla i seanser. Genom sin långa erfarenhet av att möta personer i kris har han fått en djup människokännedom och stor insikt i mänskliga processer, som han beskriver med kärlek.


Marina Nilsson, medförfattare till boken, är journalist/författare med ett stort intresse för psykologi och existentiella frågor. Hon har tidigare gett ut böckerna Stegen till drömjobbet, Hemmafru 2.0, Morgan:The Book, Alla tiders Ullared och Guiderna.
Specifikationer
Förlag Stevali AB
Artikelkod 9789188207104
Språk Svenska
Mediatyp Inbunden
Vikt 632 g
Mått 159 x 236 x 21 mm
Utgiven 2016-09-02
Sidantal 219
Författare Marina Nilsson
Formgivare Yasmin Rask
Formgivare Katarina Di Leva
Författare Benny Rosenqvist
Kunder som köpte denna köpte också