Beställ inom
Vi skickar måndag

Lägg runor om den framtid : en nordisk variant av tarot

Lägg runor om din framtid av Carl-Gustaf Hansson De nordiska runornas funktion som skrivtecken är välkänd för de flesta. Men runorna är mycket mer än så. De är också symboler för de starkaste drivkrafterna i tillvaron - de dolda och bakomliggande faktorer som leder till framgång. Med runsymbolernas hjälp kan vi öka vår motivation och självkännedom, bli mera målmedvetna och
Lagerstatus: I lager
119 kr
Lägg runor om din framtid
av Carl-Gustaf Hansson

De nordiska runornas funktion som skrivtecken är välkänd för de flesta. Men runorna är mycket mer än så. De är också symboler för de starkaste drivkrafterna i tillvaron - de dolda och bakomliggande faktorer som leder till framgång.
Med runsymbolernas hjälp kan vi öka vår motivation och självkännedom, bli mera målmedvetna och därmed bättre rustade att möta framtida utmaningar.

Om författaren:
Carl-Gustaf Hansson, till yrket bibliotekarie, har under många år intresserat sig för nordisk järnålder och vikingatid. På ett enkelt och lättfattligt sätt - och med flera praktiska exempel - åskådliggör han här hur gammal nordisk visdom kan bli till nytta och glädje också för vår tids människor.
Specifikationer
Författare Carl Gustaf Hansson
Språk Svenska
Sidantal 78
Mått 115 x 180 x 8 mm
Artikelkod 74771
Förlag Solrosens Förlag AB
Utgiven 2006-10-10
Mediatyp Häftad
Formgivare Åke Lindström
Vikt 110 g
Kunder som köpte denna köpte också