Beställ inom
Vi skickar idag

Lev kreativt : hur du utvecklar ditt skapande jag i tolv steg

Kreativitetsboken som sålt i över fyra miljoner exemplar nu i pocket!  Lev kreativt är en av de absoluta klassikerna på sitt område. Julia Cameron - konstnär, författare och hett eftersökt föreläsare om kreativitet och konstnärligt skapande tar oss med på ett 12-veckorsprogram i kreativitetens namn.
Lagerstatus: I lager
69 kr

Kreativitetsboken som sålt i över fyra miljoner exemplar nu i pocket!  

Lev kreativt [The Artist's Way] är en av de absoluta klassikerna på sitt område. Julia Cameron - konstnär, författare och hett eftersökt föreläsare om kreativitet och konstnärligt skapande tar oss med på ett 12-veckorsprogram i kreativitetens namn. Genom konkreta, praktiska tips och tekniker lär hon ut hur vi bäst kopplar ihop andlighet, självförtroende och skaparlust, och samtidigt hur vi lär oss övervinna olika sorters tankar och beteenden som kan lägga hinder i vägen.

Lev kreativt är en guldgruva för alla som vill få ut maximalt av både livet och skapandet. Den nya svenska utgåvan är försedd med en introduktion av författaren Tove Folkesson.

»Lev kreativt är en bok om ett känsligt och komplext ämne - och mycket användbar för den som vill få kontakt med sin kreativitet.«                      Martin Scorsese

»Camerons metoder är en möjlighet för oss som ännu inte lärt oss hur man gör för att leva kreativt.« Ur Tove Folkessons introduktion

Specifikationer
Författare Julia Cameron
Sidantal 301
Utgiven 2019-08-14
Artikelkod 9789188845511
Mått 110 x 177 x 17 mm
Mediatyp Pocket
Översättare Louise Moëll
Förlag Mima Förlag
Originaltitel The Artist's Way
Språk Svenska
Vikt 166 g
Kunder som köpte denna köpte också