Beställ inom
Vi skickar idag

Mindfulness : medveten närvaro som levnadsstrategi

Mindfulness - medveten närvaro som levnadsstrategi är en bok som kan förändra ditt liv! Den här boken hjälper dig att delta i livet medan det pågår.
Lagerstatus: I lager
159 kr
48 kr

Mindfulness - medveten närvaro som levnadsstrategi är en bok som kan förändra ditt liv!

Den här boken hjälper dig att delta i livet medan det pågår. Mindfulness, eller medveten närvaro, väcker idag stort intresse eftersom många upplever att livet springer dem förbi. Mindfulness handlar om att få balans i tillvaron och att vara närvarande i ögonblicket - att leva här och nu. Mindfulness - medveten närvaro som levnadsstrategi ger dig en introduktion till centrala tankebegrepp inom mindfulnesstraditionen. Det handlar om hur man kan förhålla sig till sig själv, sin kropp, sina tankar, sina känslor, sina val, sin omgivning - helt enkelt hur man kan förhålla sig till livet. Boken innehåller beskrivningar på övningar som utgår från kroppen och dess sinnen och som är lätta att praktisera i vardagen.

Boken passar både nybörjaren och dig som söker en nytändning i mindfulnessträningen. Den kan även användas som underlag för reflektion och samtal och som upplägg för kurser. Låt dig inspireras!

Specifikationer
Artikelkod 76185
Mått 177 x 247 x 18 mm
Vikt 660 g
Sidantal 160
Mediatyp Inbunden
Språk Svenska
Utgiven 2010-05-19
Författare Viktoria Konstenius
Förlag Ica Bokförlag
Kunder som köpte denna köpte också