Beställ inom
Vi skickar imorgon

Och andas ... : upplev kraften i medveten andning - din källa till hälsa, harmoni och lycka

Genom att lära oss hur vi medvetet tar kontakt med vår andning kan vi skapa harmoni i kropp och sinne och leva fullt ut. Boken "Och andas" visar hur vi kan ta tillvara på kraften i medveten andning och lindra ångest, stress, trötthet, ilska, frustration och depression. Med rätt andning kan vi skapa ett lugn samtidigt som vi är fulla av energi, och behålla fokus även vid avslappning. 
Lagerstatus: Ej i lager
289 kr
249 kr
Genom att lära oss hur vi medvetet tar kontakt med vår andning kan vi skapa harmoni i kropp och sinne och leva fullt ut. 
Boken "Och andas" visar hur vi kan ta tillvara på kraften i medveten andning och lindra ångest, stress, trötthet, ilska, frustration och depression. Med rätt andning kan vi skapa ett lugn samtidigt som vi är fulla av energi, och behålla fokus även vid avslappning. 
Det här är en praktisk guide till att släppa taget om oönskade känslomönster, gamla sår, blockeringar och spänningar och innehåller enkla övningar, tips och råd, personliga berättelser och intervjuer. 
Rebecca Dennis, som grundade www.breathingtree.co.uk, är kvalificerad andningslärare och leder workshops. Hon levde med depression i nästan tjugo år innan hon upptäckte transformationsandning, som hon har studerat för grundaren Judith Kravitz. Medveten andning har fortsatt visat sig vara den slutgiltiga nyckeln till välbefinnande, hälsa och sinnesfrid.
Specifikationer
Språk Svenska
Vikt 410 g
Utgiven 2018-04-23
Mått 157 x 217 x 20 mm
Artikelkod 9789188633125
Översättare Anders Bellis
Förlag Livsenergi
Mediatyp Inbunden
Sidantal 190
Originaltitel And Breathe
Författare Rebecca Dennis
Kunder som köpte denna köpte också