Beställ inom
Vi skickar måndag

Zonterapi & akupressur : Skapa balans i kropp och själ

Med hjälp av zonterapi och akupressur kan du på ett enkelt och skonsamt sätt skapa balans i kropp och själ. Genom att massera eller trycka på specifika punkter har du möjlighet att själv behandla flera vanliga hälsoproblem – allt från spänningshuvudvärk och sömnsvårigheter till knäskador och ryggsmärta. Lär dig rätt tekniker och var du hittar de olika punkterna på kroppen med hjälp av tydliga b
Lagerstatus: I lager
199 kr

Med hjälp av zonterapi och akupressur kan du på ett enkelt och skonsamt sätt skapa balans i kropp och själ. Genom att massera eller trycka på specifika punkter har du möjlighet att själv behandla flera vanliga hälsoproblem – allt från spänningshuvudvärk och sömnsvårigheter till knäskador och ryggsmärta. Lär dig rätt tekniker och var du hittar de olika punkterna på kroppen med hjälp av tydliga bilder och beskrivningar.

I boken finns ett grundprogram att följa, som sedan kan kompletteras med specifika punkter efter behov. Håll dig frisk med regelbundna behandlingar som inte behöver ta mer än några minuter. Skäm bort dig själv med ett särskilt ansiktsprogram för strålande hy, eller ge din partner en behandling som både skapar närhet och välbefinnande.

Specifikationer
Författare Vivian Birlie
Förlag Bokförlaget Semic AB
Utgiven 2021-12-21
Originaltitel Skab balance i krop og sind
Språk Svenska
Mediatyp Inbunden
Artikelkod 9789155270384
Mått 177 x 247 x 20 mm
Sidantal 189
Översättare Kristina Nilsson
Vikt 662 g
Kunder som köpte denna köpte också