Beställ inom
Vi skickar idag

Astro Poets : dina guider till Zodiaken

Astrologi är en av det nya decenniets stora trender. I Astro Poets - Din guide till Zodiaken får du en modern, populärkulturell och lättillgänglig astrologiguide fylld av insikter, råd och humor för Zodiakens alla tecken. Den här boken är riktad till en ny generation astrologifantaster.Med sitt omåttligt populära twitterkonto har duon nått ut till hundratusenta
Lagerstatus: I lager
159 kr

Astrologi är en av det nya decenniets stora trender. I Astro Poets - Din guide till Zodiaken får du en modern, populärkulturell och lättillgänglig astrologiguide fylld av insikter, råd och humor för Zodiakens alla tecken. Den här boken är riktad till en ny generation astrologifantaster.

Med sitt omåttligt populära twitterkonto har duon nått ut till hundratusentals människor som dagligen väntar på deras charmiga horoskop. De har en bred publik med kända fans som både Lena Dunham och Michelle Branch.

Duon går tydligt igenom vad begrepp som soltecken, måntecken och ascendent innebär inom astrologin. Boken målar upp en humoristisk (stundtals smärtsamt igenkännande) bild av vad som kännetecknar varje stjärntecken, vilka som passar ihop, och kanske viktigast av allt: vilka som absolut inte passar ihop. Med en härlig blandning av populärkulturella referenser, låtlistor och dikter har du här den perfekta presenten till dig själv eller till din astrologiälskande vän!

Specifikationer
Sidantal 301
Språk Svenska
Artikelkod 9789113105925
Författare Alex Dimitrov
Utgiven 2020-05-20
Förlag Norstedts Förlag
Originaltitel Astro Poets: Your Guides to the Zodiak
Översättare Mikaela Haglund
Vikt 467 g
Mått 143 x 217 x 24 mm
Författare Dorothea Lasky
Mediatyp Inbunden
Formgivare Maria Sundberg
Kunder som köpte denna köpte också